15 Aralık 2008 Pazartesi

TÜRKLER'E KÜFÜR EDEN GRUP ERMENİSTAN'IN ADAYI

İNTERNETHABER

Nur Akman

Türkiye -Ermenistan milli maçıyla gelen "barış" rüzgarları Eurovisionla yeniden bozulacağa benziyor. Çünkü Ermenistan'ı bu sene Eurovision'da temsil edecek grubun Türk düşmanı "System of a Down" olduğu Agos Gazetisi tarafından doğrulandı. Grubun Rusya'da yapılacak yarışmaya katılmak için tek bir şartı var. Şarkılarında sözde Ermeni soykırımını işlemek...

HER KONSERDE TÜRKİYE'YE KÜFÜR

1995 yılında ABD'de kurulan 4 kişilik grubun solisti Tankyan, Lübnan doğumlu bir Ermeni. Tankyan Eurovision şarkı yarışmasını sözde soykırımı dünyaya duyurmak için mükemmel bir fırsat olarak görüyor. Grup sadece soykırımı desteklemekle kalmıyor, bu işi ırkçılığa kadar vardırıyor ve hemen her konserinde "F..k the Turk" diye bağırıyor.

SÖZDE SOYKIRIMI FİLM YAPTILAR

Irkçı grup eylemlerini sadece müzikle sınırlı değil. ABD yönetiminin soykırımı tanıması için Kongre'ye kadar gidip lobi yaptılar.
"Screamers" isimli filmleri 8 Aralık'ta ABD'de Los Angeles'ta gösterime girdi. Filmin konusu yine sözde soykırım. Kampanyalarının başlığı ise "Türkiye soykırımı kabul et"

ARTO TUNÇBOYACIYAN'LA ÇALIŞTILAR

Türk müziğinin önemli isimlerinden Onno Tunç'un kardeşi, besteci ve aranjör Arto Tunçboyacıyan da "Sytem of a Down" grubuyla ikinci albümünde çalışmıştı.

TÜRKİYE'DEN ERMENİSTAN'A 12 PUAN

Türkiye, Ermenistan'a, 2006 yılında 10, 2007 yılında 12, 2008 yılında ise 10 puan vermişti.
changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder